عصر دانش
استارت بي صدا


 

اگر رایانه شما هنگام بالا آمدن آهنگ پخش می کند، می توانید با حذف آن، به سیستم سرعت بیشتری ببخشید. 
 
برای این کار گزینه Sound and Multimedia را از کنترل پنل دبل کلیک کنید. پنجره ای باز می شود که در آن مشخص شده است کدام قسمت ها به همراه پخش آهنگ عمل می کنند. (قسمت هایی که با پخش آهنگ همراهند، علامت بلندگویی را در کنار خود دارند). بر روی قسمت هایی که می خواهید پخش آهنگ آنها را غیرفعال کنید، تیک بزنید، سپس از منوی Name  که زیر آن قرا رگرفته است ، دستور None  را انتخاب کنید.

1387/12/7 15:51
(1) نظر
برچسب ها :
همگام با اينترنت
 

عمل Download:

 

به انتقال اطلاعات از داخل شبکه اینترنت بر روی کامپیوتر عمل Download می گویند.

برای اینکه فایل یا برنامه ای را از درون شبکه اینترنت به داخل کامپیوتر خود انتقال دهیم آن برنامه باید دارای عبارت Download باشد.  

 

طریقه اجرای برنامه Download:

 

بر روی موضوعی که عبارت Download دارد، قرار گرفته و کلیک می کنیم پنجره ای با نام Downloadfile بازمی شود که برای ذخیره برنامه ای که می خواهیم از شبکه دریافت کنیم، از ما سؤال می کند. برای ادامه کار، بر روی گزینه Save کلیک می کنیم که با این کار پنجره دیگری باز می شود که درون این پنجره باید مسیر ذخیره سازی را انتخاب کنیم .مثل: ( My

Document) پس از انتخاب مسیر مورد نظر مجددا بر روی گزینه Save کلیک می کنیم که با این کار پنجره کوچکی باز می شود و عمل انتقال موضوع را به صورت نوار درصدی نشان می دهد. این عمل تا صد در صد ادامه می یابد و در نهایت پیغامی جهت اتمام کار صادر می شود. با این روش می توان بازی ها، کارتون ها و... را به درون کامپیوتر انتقال داد.

 

نوار Standard در صفحه Internet Explore:

 

این نوار دارای گزینه های مختلفی است که بعضی از این گزینه ها برای کارهای خاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

گزینه: Stop اگر بخواهیم در حین گرفتن صفحات اینترنتی، کار متوقف شود
 از این گزینه استفاده می کنیم و صفحه در حال اجرا را Cancel می کنیم.

 

گزینه: Refresh

 

اگر بخواهیم سایتی را که یک بار باز کرده ایم مجددا بر روی صفحه قرار دهیم از این گزینه استفاده می کنیم؛ یعنی این گزینه قادر است مجددا سایت قبلی را درون صفحه نمایش دهد.

نکته استفاده از این گزینه: اگر به هر دلیلی کار انتقال دادن سایت به صفحات اینترنتی باز شده، قطع شده است، بعد از اتصال مجدد بر روی صفحه سایتی باز شده قرار گرفته، گزینه Refresh را انتخاب می کنیم که در واقع همان کار نوشتن آدرس و زدن Enter است.

گزینه: home هنگامی که بخواهیم صفحه home Page را اجرا کنیم از این گزینه استفاده می کنیم.

 

گزینه: history

 

این گزینه، لیست کارهای روزانه را درون خود قرار می دهد. با کلیک کردن بر روی این گزینه پنجره ای در سمت چپ صفحه Internet Explorer باز می شود که کارهای یک روز یا چندین روز مختلف را نمایش می دهد. همچنین می توان با قرار گرفتن بر روی سایت های درون لیست history آنها را نیز به اجرا درآورد.

 

منوی Viwe گزینه Font:

 

این گزینه به ما امکان می دهد که نوع قلم نگارشی سایت ها را به مدل دلخواه تبدیل کنیم که البته بهترین قلم برای این محیط به صورت خودکار از قبل انتخاب شده؛ یعنی سایت ها با بهترین حالت ممکن در روی صفحه قرار می گیرند.

 

منوی View گزینه Internet option:

 درون این پنجره باز شده، گزینه Clear history قرار دارد که می توان با اجرای این گزینه لیست history را خالی نمود. نکته:

کلیه کارهایی که ما در محیط Internet انجام می دهیم؛ مثل دریافت عکس های مختلف، یا باز کردن سایت های گوناگون درون درایو C و دایرکتوری windows در شاخه ای با نام Temporary Internet file ذخیره می شود که با وارد شدن به این مسیر می توان آنها را مشاهده نمود.

 

ذخیره کردن یک عکس اینترنتی بر روی hard:

 برای ذخیره یک عکس ابتدا بر روی موضوع مورد نظر قرار گرفته و کلیک راست ماوس را می زنیم (Right click می کنیم) پنجره ای شناور با اطلاعات مختلف باز می شود که از بین گزینه های موجود بر روی گزینه save as picture قرار گرفته و کلیک می کنیم. پنجره ای برای save باز می شود که درون این پنجره مسیر ذخیره سازی را انتخاب کرده و در مقابل نوار File name نام مورد نظر را تایپ می کنیم، همچنین می توانیم از نام پیشنهادی استفاده کرده و پس از انتخاب مسیر، بر روی گزینه Save کلیک می کنیم که در نتیجه تصویر مورد نظر در hard و درون مسیر انتخابی قرار می گیرد که با وارد شدن به آن مسیر می توان فایل جدید را مشاهده نمود 

قرار دادن یک عکس از Internet به عنوان Background:

بر روی تصویر مورد  نظر قرار گرفته  و مجدداً  Right Click می کنیم، پنجره شناور باز می شود . این بار بر  روی  گزینه set as wallpaper  قرار گرفته و کلیک می کنیم، در نتیجه تصویر در همان لحظه به عنوان Background صفحه قرار داده می شود.

نکته:

بعضی از تصاویر قابلیت قرار گرفتن در درون hard یا Background را ندارند برای اینگونه تصاویر این قابلیت وجود ندارد که دو گزینه بالا را داشته باشند..
1387/12/7 15:48
(1) نظر
برچسب ها :
انواع خطوط مخابراتی

PSTN: منظور از آن شبکه مخابراتی عمومی می باشد. (Public Switched Telephone Network)

خطوط آنالوگ معمولی منظور از این خطوط همان خطوط تلفنی معمولی می باشد. نرخ انتقال Data توسط این خطوط حداکثر 33.6 Kb/s می باشد. استفاده از این خطوط برای اتصال به اینترنت در کشورمان بسیار رایج می باشد.

T1 نام خطوط مخابراتی مخصوصی است که در آمریکا و کانادا ارائه می شود. بر روی هر خط T1 تعداد 24 خط تلفن معمولی شبیه سازی می شود. هر خط T1 می تواند حامل 1.5 MB/s پهنای باند باشد.

E1 نام خطوط مخابراتی مخصوصی است که در اروپا و همچنین ایران ارائه می شود. بر روی هر خط E1 تعداد 30 خط تلفن معمولی شبیه سازی می شود. هر خط E1 می تواند حامل  2 MB/s پهنای باند باشد. خطوط E1 نمی توانند همزمان هم Dialin باشند و هم Dialout .
در حال حاضر برخی از شرکتها و سازمانهای خصوصی در ایران از E1 برای ارتباط تلفنی خود استفاده می کنند که مشخصه این سیستم 8 رقمی بودن شماره های این سازمانهاست.

 ISDN اساس طراحی تکنولوژی ISDN به اواسط دهه 80 میلادی باز میگردد که بر اساس یک شبکه کاملا دیجیتال پی ریزی شده است .در حقیقت تلاشی برای جایگزینی سیستم تلفنی آنالوگ با دیجیتال بود که علاوه بر داده های صوتی ، داده های دیجیتال را به خوبی پشتیبانی کند. به این معنی که انتقال صوت در این نوع شبکه ها به صورت دیجیتال می باشد . در این سیستم صوت ابتدا به داده ها ی دیجیتال تبدیل شده و سپس انتقال می یابد .
ISDN
به دو شاخه اصلی تقسیم می شود . N-ISDN و B-ISDN . B-Isdn بر تکنولوژی ATM استوار است که شبکه ای با پهنای باند بالا برای انتقال داده می باشد که اکثر BACKBONE های جهان از این نوع شبکه برای انتقال داده استفاده می کنند ( از جمله شبکه دیتا ایران ( .

نوع دیگر B-ISDN یا ISDN با پهنای باند پایین است که برای استفاده های شخصی طراحی شده است . در N-ISDN دو استاندارد مهم وجود دارد. BRI و PRI . نوع PRI برای ارتباط مراکز تلفن خصوصی (PBX ) ها با مراکز تلفن محلی طراحی شده است . E1 یکی از زیر مجموعه های PRI است که امروزه استفاده زیادی دارد . E1 شامل سی کانال حامل (B-Channel ) و یک کانال برای سیگنالینگ ( D-Channel) میباشد که هر کدام 64Kbps پهنای باند دارند .
بعد از سال 94 میلادی و با توجه به گسترش ایتنرنت ، از PRI ISDN ها برای ارتباط ISP ها با شبکه PSTN استفاده شد که باعث بالا رفتن تقاضا برای این سرویس شد. همچنانکه در ایران نیز ISP هایی که خدمات خود را با خطوط E1 ارایه می کنند روز به روز در حال گسترش است .
نوع دیگر ISDN، BRIاست( نوعی که در کیش از آن استفاده شده ) که برای کاربران نهایی طراحی شده است. این استاندارد دو کانال حامل 64Kbps و یک کانال برای سیگنالینگ با پهنای باند 16kbps را در اختیار مشترک قرار می دهد .این پهنای باند در اواسط دهه 80 میلادی که اینترنت کاربران مخصوصی داشت و سرویسهای امروزی همچون HTTP ، MultiMedia ، Voip و .... به وجود نیامده بود ، مورد نیاز نبود همچنین برای مشترکین عادی تلفن نیز وجود یک ارتباط کاملا دیجیتال چندان تفاوتی با سیستمهای آنالوگ فعلی نداشت و به همین جهت صرف هزینه های اضافی برای این سرویس از سوی کاربران بی دلیل بود و به همین جهت این تکنولوژی استقبال چندانی نشد . تنها در اوایل دهه 90 بود که برای مدت کوتاهی مشترکین ISDN افزایش یافتند . پس از سال 95 نیز با وجود تکنولوژیهایی با سرعتهای بسیار بالاتر مانند ADSL که سرعتی حدود8Mb/s برای دریافت و 640Kb/s را برای دریافت با هزینه کمتر از ISDN در اختیار مشترکین قرار میدهد ، انتخاب ISDN از سوی کاربران عاقلانه نبود.
در حقیقت می توان گفت کهISDN BRI تکنولوژی بود که در زمانی به وجود آمد که نیازی به آن نبود و زمانی که به آن نیاز احساس می شد ، با تکنولوژیهای جدید تری که سرعت بالاتر و قیمت بیشتر داشتند جایگزین شده بود .
Leased Line
یا Digital Subscriber Line یا DSL : خطی است که بصورت نقطه به نقطه دو محل را به یکدیگر متصل می کند که از آن برای تبادل Data استفاده می شود. این خط دارای سرعت بالایی برای انتقال Data است. نکته قابل توجه این که در دو سر خط Leased باید مودمهای مخصوصی قرار داد.

خط Asynchronous Digital Subscriber Line یا ADSL : همانند خطوط DSL بوده با این تفاوت که سرعت انتقال اطلاعات آن بیشتر است.

Wireless یک روش بی سیم برای تبادل اطلاعات است. در این روش از آنتنهای فرستنده و گیرنده در مبدأ و مقصد استفاده می شود. این آنتنها باید رو در روی هم باشند. برد مفید این آنتنها بین 2 تا 5 کیلومتر بوده و در صورت استفاده از تقویت کننده تا 20 کیلومتر هم قابل افزایش است. از نظر سرعت انتقال Data این روش مطلوب بوده اما بدلیل ارتباط مستقیم با اوضاع جوی و آب و هوایی از ضریب اطمینان بالایی برخوردار نیست.

Leased Modem به مودم هایی گفته می شود که در دو طرف خط Leased قرار می گیرند. از جمله این مودم ها می توان به Patton , Paradyne , WAF , PairGain , Watson اشاره کرد.

از میان انواع مودم های Leased مدل Patton در کشورمان رایج تر بوده و دارای مدلهای زیر است:
1092A (Upto 128Kb/s) , 1088C ( Upto 2Mb/s)
و 1088i (Upto 2Mb/s)
مدل 1088i مودم/ روتر بوده و برای کار Bridge بیشتر استفاده می شود.

ChannelBank دستگاهی است که از آن برای تبدیل خطوط E1 به خطوط تلفن معمولی و بالعکس استفاده می شود.

 
1387/12/7 15:34
(2) نظر
برچسب ها :
انتقال اطلاعات از يك هارد به هارد ديگر

انتقال اطلاعات از یک هارد به هارد دیگر

 

تاکنون به احتمال زیاد برایتان پیش آمده که بخواهید اطلاعات روی یک هارد را به هارد دیگری منتقل کنید
 
برای نخستین بار شما برای این کار از یک سی دی استفاده خواهید کرد. اما راه بهتری نیز هست و آن انتقال اطلاعات از هارد خود به هارد دیگر توسط کابل مربوطه است

برای این کار باید ابتدا برق سیستم رابکشید سپس پشت کیس را باز کنید. کابلی که به پشت سی دی رام متصل می شود جدا نمایید و بطور صحیح آن را به پشت هارد دیگر وصل کنید و یک کابل دیگر هم که برای برق هارد است از سی دی رام جدا کرده و به پشت هارد وصل کنید. حال برق سیستم را وصل کنید و سیستم را روشن نمایید. بعد از نصب هارد دیسک جدید، بهmy computer    بروید شما هنگام بازدید، شاهد درایوهای هارد دیسک جدید خواهید بود. در غیر این صورت بار دیگر سیسم را راه اندازی کنید

 
اگر می خواهید انتخاب کنید که سیستم با کدامیک از هاردها شروع به کار نماید، Jamper   پشت هارد که نمی خواهید کامپیوتر با آن راه اندازی شود جدا نمایید. به یاد داشته باشید که پس از پایان کار،  Jamper  را به جای اولش بازگردانید و بدین صورت شما به راحتی توانسته اید اطلاعاتتان را به هاردی دیگر منتقل کنید. این راه در عین درستی دارای یک عیب اساسی است و آن اینکه ممکن است هارد دوم دارای ویروس باشد پس برای پیشگیری از این مشکل ، سیستم خود را به یک آنتی ویروس به روز مسلح کنید.

1387/6/12 19:17
(0) نظر
برچسب ها :
پنهان كردن شاخه ها

 پنهان کردن شاخه ها

 پنهان کردن شاخه طوری که هیچکس غیر از خودتان نتواند آن را پیدا کند 

  این هم یک ترفند جالب برای شما که نمی خواهید پوشه های (و یا فایلهای ) مخفیتان را کسی به حالت غیر مخفی برگرداند و آنها را ببیند .

 با ترفند زیر می توانید گزینه Show all files را در Folder Option عملا غیر فعال سازید . بطوریکه به شکل خودکار از این حالت خارج شود . 

جهت انجام این عمل مراحل زیر را دنبال کنید : 

ابتدا از منوی start گزینه run را انتخاب کرده وregedit را تایپ کرده و ok را کلیک کنید تا برنامه رجیستری اجرا شود. 

حال در پنجره باز شده دکمه f3 را بزنید. (توضیح اینکه کلید f3 جهت جستجوی یک کلید در رجیستری می باشد )

 سپس کلمه showall را وارد کرده و دکمه find next را کلیک کنید(از قسمت پایین این پنجره گزینه keys فعال باشد.)تا کلید مورد نظر در پانل چپ ظاهر شود.در این حالت از پانل راست روی گزینه checkedvalue دابل کلیک کنیدو مقدار آن را از 1 به صفر تغییر داده از رجیستری خارج شوید. 

 حال my computer را باز کرده و از منوی tools گزینه folder options را انتخاب کنید. به سربرگ view رفته و در قسمت hidden files and folders گزینه do not show hidden files and folders را فعال کنید  و در نهایت ok را بزنید. 

از این پس هرگاه بخواهید فایلهای مخفی را آشکار کنید موفق نخواهید شد مگر اینکه دوباره ارزش پوشه checkedvalue را به 1 برگردانید. 

 سلام دانشجو  >>>منبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع

1387/5/13 15:20
(0) نظر
برچسب ها :
X